Vahvista vaaralliset toimet

Kaspersky Password Manager tarjoaa lisäsuojaa lähettämällä sähköpostilla vahvistuskoodin, joka vahvistaa mahdollisesti vaaralliset toimet.

Toimenpiteet, jotka vaativat lisävahvistuksen:

Jos Kaspersky Password Manager on liitetty My Kaspersky -tiliin

Tässä tilanteessa voit vahvistaa tietokannan puhdistamisen antamalla vahvistuskoodin, joka lähetetään sinulle sähköpostitse.

Jos tietojen synkronointi on poistettu käytöstä, voit puhdistaa paikallisen tietokannan vain kirjoittamalla My Kaspersky -tilisi salasanan Anna My Kaspersky -tilisi salasana -vaiheessa. Sinun on myös syötettävä turvakoodi tekstiviestistä, jos kaksivaiheinen todennus on käytössä.

Saatat saada "Salasana on virheellinen" -virheilmoituksen, jos käytät kolmannen osapuolen palveluntarjoajan tiliä, jota ei ole linkitetty My Kaspersky -tiliin. Kolmannen osapuolen palveluntarjoajien tilit eivät saa suorittaa vaarallisia toimia, kuten tietokannan puhdistamista.

Voit yhdistää kolmannen osapuolen palveluntarjoajan tilin My Kaspersky -tiliin seuraavasti:

1. Siirry My Kasperskyyn:
    • Napsauttamalla Unohditko salasanasi? -Linkkiä Anna My Kaspersky -tilisi salasana -vaiheessa.
    • Voit myös käyttää suoraa Minun Kaspersky linkkiä.
  2. Kirjaudu My Kasperskyyn käyttämällä samaa kolmannen osapuolen tiliä kuin mitä käytät Kaspersky Password Managerissa.
  3. Jos käytät kolmannen osapuolen palveluntarjoajan tiliä kirjautuaksesi My Kasperskyyn ensimmäistä kertaa, sinun on määritettävä alue ja hyväksyttävä verkkoportaalin käyttöehdot.
  4. Napsauta Aseta salasana -painiketta.
  5. Määritä My Kaspersky -tilin tunnistetiedot ja valitse Tallennetaanko muutokset.

Nyt voit kirjoittaa My Kaspersky -tilin uuden salasanan Anna My Kaspersky -tilisi salasana -vaiheessa ja suorittaa paikallisen tietokannan puhdistustoiminnon loppuun.

Jos Kaspersky Password Manager ei ole liitetty My Kaspersky -tiliin

Tässä tilanteessa My Kaspersky ei suojaa paikallista tietokantaasi, ja mahdollisuus vaatia vahvistuskoodia paikallisen tietokannan siivouksen vahvistamiseksi ei ole käytettävissä.